Cardio Fitness

IMG_8564Cardio-Fitness is een trainingsvorm waarbij zowel het uithoudingsvermogen als de spieren getraind worden. Deze combi is zéér geschikt om d.m.v. individuele training snel fit te worden, te blijven en om af te vallen. De training omvat een combinatie van toestellen voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen en voor het fit maken van de spieren. Natuurlijk kan er gekozen worden voor alleen cardiotoestellen (alleen uithoudingsvermogen) of voor alleen fitnesstoestellen (kracht en souplesse van de spieren).

IMG_8542

Voordat er een trainingsprogramma wordt gemaakt is er een keuze; starten met of zonder health-check. Deze health-check is altijd aan te bevelen, zodat u en wij exact weten wat uw lichamelijke gesteldheid is. Kleine en grotere klachten worden doorgenomen en gekeken wordt wat wij daar aan kunnen verhelpen. Daarna wordt er voor u een schema gemaakt wat aansluit op uw doelstellingen. Door het inzicht dat wij krijgen a.h.v. de health-check, zal het trainingsschema op maat gemaakt worden en start u direct op uw juiste trainingsniveau. Zonder health-check beginnen we met een standaard programma en stellen we dit in een aantal lessen bij tot het juiste trainingsniveau.

IMG_8506Tijdens de trainingen is er altijd begeleiding aanwezig en wordt het trainingsprogramma zowel qua inhoud als qua te gebruiken technieken uitgelegd en geïnstrueerd. Hierdoor is de training altijd veilig en haalt u snel een goed resultaat.