Slim Belly en Slim Legs

Agnes+-+Stepper (2)Er zijn honderden afslank- en figuurconcepten. Slechts enkele hebben de werking wetenschappelijk kunnen aantonen. Slim Belly heeft dit gedaan! Testen van het IMSB Austria hebben de werking nu onomstotelijk aangetoond. Slim Belly maakt waar wat het beloofd.

                                                    Lokaal afslanken

De lichte wisseldrukmassage van de Slim Belly stimuleert de doorbloeding rond de buik en Slim Legs de doorbloeding van de heupen en benen. Daardoor verbetert de vetreductie en stofwisseling. Zo verander je je probleemzones in lievelingszones.

1. „Het probleem is een slechte doorbloeding in de probleemzones, zoals de buik en benen“.
2. „De oplossing is de doorbloeding te stimuleren door de wisseldruktechniek in de probleemzone. Daardoor slankt u precies af waar u wilt: namelijk bij de buik, of op de heupen en billen“.
3. „Het resultaat is fantastisch, tot wel 8 cm minder buikomvang, 5 cm minder beenomvang en een verbetering van de huid “.FB-SB-Beeld+3

Hoe werkt ‘t: De 2 drukkamers in de gordel zorgen voor een gelijkmatige druk-en ontspanningsbewegingen op de huid. Daardoor verbetert de bloedcirculatie, in het bijzonder in de huid-en vetlaag van de probleemzones. U activeert de verbranding van de vetcellen!

Als exclusief Airpressure Bodyformingcentrum 2.o hebben wij al 490 deelnemer(sters) kunnen helpen om met Slim Belly hun buikomvang te verminderen. Dit heeft niet alleen optische voordelen, maar ook verkleint u de kans op welvaartziektes door het afnemen van buikvet.

Cursus van 4 weken, 3 x p/w, 40 minuten, voor maar € 19.90 per week!

Sinds kort hebben wij ook de Slim Legs, specifiek voor de benen en heupen. Hiervoor geldt dezelfde cursus. U dient alleen de broek zelf aan te schaffen. (bij ons verkrijgbaar)