Klantervaringen

Man, 50 jaar.
Ik ben sinds oktober 2015 begonnen met sporten bij Sportcentrum Morgen-Fit. Mijn doel is een betere conditie, meer spierkracht en daarbij natuurlijk iets afvallen. Na een Health-Check is er een persoonlijk trainingsschema opgesteld, die goed aansluit bij mijn behoefte. Inmiddels 8 maanden verder voel ik mij krachtiger, fitter en ben ook nog 4 kilo lichter. Er is altijd begeleiding aanwezig voor een deskundig advies. Ik sport 2 á 3 keer per week met veel plezier.

Daniëlle Quinten
Karine heeft met mij naar mijn eetpatroon gekeken. De eerste aanpassingen waren makkelijk, van sommige producten wist ik niet eens dat ze ongezond waren! Karine denkt mee, zodat je een persoonlijk advies krijgt dat bij je past. Door de gesprekken in combinatie met het sporten voel ik me veel fitter en ga ik mijn persoonlijk doel zeker halen!

Kris Nicolassen
Al jaren doe ik krachttraining bij Sportcentrum Morgen-Fit, maar de cardio-training vond ik nooit leuk/uitdagend. Na een proefles Indoor Spinning was ik verkocht. Spinning vind ik een toegankelijke en ontzettende leuke training die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt. Als je er eeenmaal aan begint, kom je er nooit meer vanaf. De instructeurs zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt, het groepsverband stimuleert enorm, evenals de afwisselende opzwepende muziek. Je voelt je fit en energiek, elke les bouw je meer spierkracht en uithoudingsvermogen op en je verhoogd je calorieverbruik. Een superleuke les dus!

Birgitte Tijdink, 56 jaar.
Toen ik de flyer met de aanbieding 5 weken Challenge van Sportcentrum Morgen-Fit in de bus kreeg dacht ik meteen, dat ga ik doen. Ik wilde in eerste instantie van de overtollige kilo’s af rondom het middel. Ik ben nu een aantal weken aan de gang en ik kan zeggen dat ik me beter voel, lichamelijk fitter en ook heel goed slaap, wat daarvoor niet altijd het geval was. Ook mijn vetpercentage is minder, net als mijn buikomvang en gewicht. De begeleiding vind ik heel prettig en goed, ik ben hierdoor extra gemotiveerd. Wat ik ook belangrijk vind is de sfeer, die is heel fijn. Zodra ik klaar ben met mijn challenge, zal ik niet stoppen maar ga ik door. Het is fysiek en mentaal goed voor me. Ik kan het iedereen aanraden.

Roland Jacobs
Al jaren doe ik aan Indoor Spinning bij Sportcentrum Morgen-Fit. Dit doe ik samen met mijn zoon, Mike. Het is gewoon een heerlijke sport. Het is een uurtje bikkelen, maar de uitwerking ervan is heerlijk. Spinning heeft veel voordelen voor mij zoals: betere conditie, ontwikkeling beenspieren, meer energie en een gezellige avond met mijn zoon. Het wordt gegeven door twee vakbekwame instructeurs, Sjoerd en Jeffrey. Kortom een aanrader voor iedereen.

Jose Hoefnagel, 67 jaar.
HOERA! Het is me gelukt!!!
Ik ben 12 kg afgevallen en dat niet alleen, mijn bloeddruk, mijn suiker- en cholesterolwaardes zijn weer prima. Geen vermoeidheids- en maagklachten meer. Kortom ik voel me prima sinds ik ben gaan sporten bij Sportcentrum Morgen-Fit, waar ik onder begeleiding van Rob en Sjoerd en de voedingsadviezen van Karine ben gekomen waar ik nu ben.

Vrouw, 33 jaar.
Na de geboorte van mijn kinderen en ben ik meer dan 20 kg aangekomen. Ook gezondheidsproblemen in mijn gezin zorgden ervoor dat ik ging eten en aankomen (emotie-eten). Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel en besloot het Personal Fit Plan te doen bij Sportcentrum Morgenfit. Door het sporten en de goede voeding ben ik al flink afgevallen. Ik voel me fitter en leer, door de gesprekken met Karine, steeds beter voor mezelf opkomen. Ik straal weer, en dat zegt mijn omgeving ook.

Ik weet dat ik er het nog wel een poosje duurt voordat ik alle extra kilo’s kwijt ben, maar met deze ondersteuning, weet ik zeker dat het me gaat lukken.

Jessie Engelen, 16 jaar:
Ik sport al ongeveer 2 jaar bij Sportcentrum Morgen-Fit, toen ik hoorde van het Personal Fit Plan. Dit leek mij wel wat en heb contact gezocht met Karine. We hadden een intake gesprek waarin Karine vertelde hoe het gaat met sport en voeding. Dit sprak mij erg aan, omdat de voeding op mij persoonlijk werd aangepast. Dit ook omdat ik nog gewoon naar school ga. Ik sport 3 x per week met mijn moeder en we krijgen altijd goede adviezen van de sportinstructeurs.

Jessie: Ik ben hiermee al 15 kg afgevallen en voel me fitter en gezonder.

Vrouw, 63 jaar:
Een groot deel van mijn leven ben ik met lijnen bezig geweest, maar het lukte nooit om mijn goede gewicht te bereiken en te houden. Doordat ik diabetisch ben, kwam ik voor een keus te staan sporten (terwijl ik niet van sporten hield ik, alleen van wandelmarsen lopen), afvallen en anders gaan spuiten. Ik ben begonnen met de Slim Belly en deed er, vanwege het resultaat, nog een 2e cursus erna. Uiteindelijk ben hierdoor 14cm van mijn omvang kwijt en ook is mijn gewicht minder geworden.

Bij de laatste controle was mijn suiker verbeterd en het motiveert mij om door te gaan. Ik heb door dit succes eindelijk de bewuste knop gevonden, en ga nu met plezier 3x in de week naar de sportschool.

Monique, 38 jaar:
Jarenlang leed ik aan depressies. Klachten zoals vermeoidheid, emotie eten, innerlijke onrust en faalangst waren daarbij altijd mee gecombineerd. Tot ik afgelopen juni mijn eerste gesprek met Karine had. Vanaf toen kwam daar verandering in.
Zij wist mij te motiveren (en nog steeds!) om te sporten en te ervaren wat beweging met je doet. Ik voel me elke keer weer heerlijk opgeruimd wanneer ik geweest ben en voel me uren daarna nog ontspannen. Ook leert Karine me veel over voeding en krijg ik handvatten aangereikt om meer inzicht te krijgen in mijn eigen voedingspatronen. Ik ben minder moe en onrustig, kan dingen beter overzien. Zo leer ik er voor te zorgen dat gevoelens zoals faalangst, schaamte en machteloosheid niet langer mijn leven beinvloeden.

Monique: En dat hulp vragen geen teken van zwakte is, maar een teken van kracht.

Vrouw, 38 jaar:
Sinds een aantal maanden volg ik het Personal Fit Plan bij Sportcentrum Morgen-Fit. Al jaren kamp ik met hardnekkig overgewicht en was het zat. Het is me nu voor het eerst gelukt om langere tijd én meerdere keren per week naar een sportschool te gaan. Dat komt vooral door de persoonlijke benadering van Rob en Karine. Er wordt echt gekeken naar wat bij jou past op het gebied van sport en voeding, je volgt geen standaard aanbod. Nu voel ik me een stuk fitter en mijn lijf krijgt weer vorm. Ik kan zeggen dat ik zelfs van het sporten geniet en dat ik anders ben gaan denken over voeding en gewicht. Eerder was mijn gewicht altijd een hekel punt, nu is het voor mij vooral belangrijk dat ik me fit voel en zegt dat getal op de weegschaal me eigenlijk niet veel meer.

Ik kan iedereen die fitter wil worden, meer over voeding wil weten en een stok achter de deur kan gebruiken aanraden het programma te gaan volgen.

Sylvia Groothuizen, 43 jaar:
Wat betekent Sportcentrum Morgen-Fit voor mij? Ik zou willen zeggen, ALLES. Maar dat zou betekenen dat ik daarnaast niets te doen zou hebben en dat is niet zo. Ik ben 45 kg afgevallen en dat heb ik zelf gedaan (crashdieet). Met een paar keer per week sporten (Spinning en Fitness) Uiteindelijk heeft mijn lijf mij teruggefloten, want het ging te radicaal. Dat is ook het moment dat Morgen-Fit echt is gaan leven voor mij. Ze helpen mij met een passend trainingsplan en Karine helpt mij met mijn voeding om op gewicht te blijven en mij te steunen tijdens moeilijke momenten (eetbuien). Maar ook tijdens het leren accepteren van mijn veranderende zelfbeeld, is Karine een belangrijke steun.

Sylvia: Afvallen was makkelijk, maar het resultaat vasthouden is veel moeilijker. Ik ben dan ook super tevreden met alle hulp, Sport/Voeding/Welbevinden vanuit Sportcentrum Morgen-Fit.

Lionne, 28 jaar:
Augustus 2013 ben ik gestart met sporten om af te vallen. Dat ging de eerste maanden goed maar na een tijdje kwam ik erachter dat ik het met sporten alleen niet ging redden. Ik ben in gesprek gegaan met Karine over mijn voeding. Door kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon (meer fruit, minder koolhydraten) in combinatie met het sporten kwam het afvallen weer op gang. Nu heb ik om de paar weken een afspraak om te bespreken hoe het gaat. Tijdens zo’n afspraak wordt het vetpercentage gemeten en wordt de omtrek van buik, armen, benen en heupen gemeten om te kijken of er cm’s af zijn. Daarna bekijken wij samen of het nodig is om bij te sturen. Natuurlijk is het niet altijd fijn en zelfs confronterend om te horen dat sommige dingen anders moeten maar als het daarna blijkt te werken is het weer motiverend!

Lionne: Ik zou het andere mensen zeer zeker aanraden. Door de voortgang te monitoren blijf je gefocust op je doel, daarnaast zit ik door het afvallen veel beter in mijn vel, ik voel me goed, fit en veel zelfverzekerder!

Vrouw, 33 jaar:
Ik heb een drukke baan en een druk sociaal leven. Afgelopen 10 jaar ben ik flink aangekomen en heb besloten dit aan te pakken. Ik ben nu een half jaar bezig en ben 6 kilo afgevallen. Het voedingsplan wordt steeds bijgesteld en is goed vol te houden. Ik heb geen honger en voel me fit. Dat komt ook door het trainen in de fitness. Tijdens de vakantie, afgelopen zomer, merkte ik echt het verschil met vorig jaar. Veel minder snel moe tijdens de lange wandelingen die we vaak maken. Na de vakantie heb ik wel even een terugval gehad. Ik viel ondanks het sporten en de voeding niet meer af. Karine en Rob hebben me hier doorheen gekregen en aangemoedigd gewoon door te gaan. Nu gaat het afvallen gelukkig weer goed.

Ik ben er nog niet, maar weet zeker dat ik met de ondersteuning van Sportcentrum Morgen-Fit mijn doel (15 kg eraf) ga halen!

Henk Janssen:
Een half jaar geleden heb ik me aangemeld, omdat ik iets aan mijn gewicht wilde doen en, vanwege mijn COPD klachten, ik wilde proberen om mijn longinhoud te vergroten. Gemiddeld ben ik 2 tot 3 keer per week aan het trainen, waarbij bij mij het accent is gelegd op fietsen, roeien en de crosstrainer. Dit heeft erin geresulteerd dat ik voel dat mijn conditie beter is geworden. Binnenkort heb ik een longtest bij de specialist en ik ben heel benieuwd naar wat deze training voor mij heeft gedaan. Daar zal uit blijken of mijn longinhoud daadwerkelijk beter is geworden. Het voelt wel zo, maar meten is weten!

Henk Janssen: Ik voel me beter en vind het leuk om steeds meer bekende in het sportcentrum te treffen.

Anita Engelen:
Anderhalf jaar geleden heb ik me aangemeld en de fittest gedaan. Mijn man was al lid, omdat hij nekklachten had die met oefeningen verholpen konden worden. Inmiddels train ik 4 x per week en zijn mijn dochters ook lid geworden. Op dit moment doe ik mee aan het Slank Je Fit programma, waarvoor ik een vrijwillig testpersoon was vòòr het programma daadwerkelijk door Sportcentrum Morgen-Fit werd gelanceerd. Het resultaat is verbluffend, middelomtrek ongeveer 8 cm minder en vetpercentage 5 % eraf. Mede door de goede begeleiding en het gevarieerde programma haal ik deze goede resultaten en voel ik me een stuk fitter.

Anita Engelen: Ik zit veel beter in m’n vel, het sporten geeft mij een ontspannen gevoel. En dan ook nog zulke resultaten.
Wim de Wit:
Eerst trainde ik bij een sportcentrum in Nijmegen, waar werkte ze met smartcard. Dat is zo´n kaart waar je trainingsprogramma opstaat en die je in het apparaat dient te plaatsen waarop je traint. Deze is maar voor enkele toestellen te gebruiken en na een keertje uitleg moest ik het zelf doen. Daarbij kreeg ik het gevoel, zoek het zelf maar uit. Meteen bij de eerste les bij Sportcentrum Morgen-Fit merkte ik dat het anders was. Veel aandacht, goede begeleiding en een programma waar ook krachttrining in verwerkt was.

Wim de Wit: Het kleinschalige bevalt mij prima, het garandeert namelijk de aandacht en de begeleiding die ik zocht.

Frans Labohm en Henk Gunsing:
Na de revalidatie in Dekkerswald, vanwege een hartinfarct, wilden we ervoor zorgen dat de kans minimaal was dat dit nog een keertje zou gebeuren. Wij wilden fit worden, zijn daarom naar Sportcentrum Morgen-Fit gegaan en hebben gevraagd of ze ons hierbij konden helpen. Na een intake is er een programma voor ons geschreven en hebben ze ons begeleid in onze trainingen. We gaan gemiddeld 3 x p/w en voelen ons er goed bij. Prettig is ook dat er altijd een instructeur aanwezig is die je kan helpen en kan adviseren.

Frans Labohm: De ontspannen sfeer die er heerst en de persoonlijke aandacht geeft een “veilig” gevoel.
Henk Gunsing: Ik voel me fit en heb het vertrouwen weer terug.

Marian Baijards:
Onlangs heb ik me met mijn dochter aangemeld bij Sportcentrum Morgen-Fit. Dit wilde ik al een poosje, om fitter te worden, maar ik bleef maar uitstellen. Tijdens de fittest gaf ik aan ook geruime tijd last te hebben van schouder en rugklachten. Na de test kreeg ik instructie over een aantal oefeningen, die de schouder en rugklachten zouden gaan verhelpen. Deze, zo werd mij verteld, kon ik ook makkelijk thuis uitvoeren. Dagelijks doen was het advies, maar zeker wanneer de klachten begonnen op te spelen. Al na de eerste training voelde ik dat het beter was. De oefeningen die ik gekregen heb, doen me zoveel goed dat ik weer een betere nachtrust heb. Ik kan weer liggen op mijn schouder en wordt niet meer wakker van de rugpijn.

Marian Baijards: En dat na zo’n korte periode, waarin ik de oefeningen heb gedaan!