Meedoen Regeling Gemeente Nijmegen

Wat is de meedoen-regeling?

Met deze regeling kunnen volwassenen uit de gemeente Nijmegen met een laag inkomen een bijdrage krijgen voor een activiteit op het gebied van cultuur, sport of educatie. Mensen waarvan de gemeente weet dat zij recht hebben op deze regeling krijgen een brief. Ook mensen waarvan zij denken dat zij in aanmerking komen, krijgen bericht met een aanvraagformulier. Daarnaast is de Meedoen-regeling aangekondigd in de Brug.

Wat bieden wij?

Sportcentrum Morgen-Fit biedt de deelnemers aan deze regeling voedingsadviezen en begeleiding bij het toepassen van deze adviezen.

Wat gaan we doen?

In een serie van vier persoonlijke gesprekken, leren we je over de zin en onzin van goede voeding en dieëten. Tijdens het eerste gesprek analyseren we je eet-beweeg-en leefpatroon en bieden je een voedingsadvies dat bij jouw leven past.In de vervolggesprekken bespreken we je vorderingen en je vragen. Ook leren we je op een andere manier naar voeding kijken en hoe  je dit in jouw leven, binnen jouw  leefpatroon, kunt toepassen

Begeleiding

Je krijgt tijdens dit individuele traject deskundige begeleiding van Rob Sanders en Karine Berns. Karine Berns is voedingsdeskundige en gewichtsconsulent. Rob Sanders is gediplomeerd sportinstructeur en  geschoold in inspanningsfysiologie.

Interesse?

Wil je meer weten over voeding en (het bereiken van) een gezond gewicht?

Neem dan contact met ons op.  We zijn bereikbaaar op telefoonnummer: 024 – 6641243. Of via de mail: info@morgen-fit.nl