Oktober 2016

Nieuwsbrief sportcentrum Morgen-Fit

Beste leden,

De verbouwing vordert gestaag

Zoals jullie wel gemerkt hebben wordt er hard gewerkt in ons pand. De bovenverdieping is compleet gestript en we zijn weer aan het opbouwen. Als je het leuk vindt om een kijkje te nemen in onze Zlim-studio-in-wording, kan dat! Vraag dat dan even aan een van onze instructeurs, dan kijken wij of dat (i.v.m. werkzaamheden) uitkomt.

Het schilderwerk buiten is voor het grootste gedeelte klaar en binnen zijn de schilders ook aan de slag. Ze zullen de fitness mijden tijdens openingstijden, maar de centrale hal en de kleedkamers worden wel tijdens de openingstijden onder handen genomen.

Gebruik kleedkamers

Als de schilders in de kleedkamers aan het werk zijn, kunnen de kleedkamers niet gebruikt worden. Een strak omlijnde planning is er niet voor de kleedkamers, omdat er wat toevoegingen zijn in de werkzaamheden. We zullen dit dus per dag of 2 dagen aangeven. We vragen jullie dan ook om er de komende tijd rekening mee te houden dat de kleedkamers incidenteel niet gebruikt kunnen worden en voor het douchegedeelte geldt hetzelfde.

Centrale hal

Vanaf 31 oktober wordt de vloer van de hal vernieuwd. Dat betekent dat we er niet overheen kunnen lopen naar de fitness. In die week gaan we gebruik maken van de nooddeur, aan de achterkant van het pand. Die is bereikbaar via het schoolplein.

De dameskleedkamer en de Slim Belly ruimte zal via een houten vlonder bereikbaar zijn, vanuit de fitness. De dameskleedkamer is in die periode een gezamenlijke kleedkamer, waar kleding etc. neergelegd kan worden.

 Vragen?

Stel ze gerust! Wij staan jullie graag te woord over ons nieuwe concept en de verbouwing!

Vriendelijke groet, Team Sportcentrum Morgen-Fit

Wil je op de hoogte blijven van onze verbouwing: bezoek onze webpagina www.morgen-fit.nl en volg ons op Facebook