September 2016

Nieuwsbrief Sportcentrum Morgen-Fit

Beste klant,

Het doet ons plezier jullie te vertellen dat we de komende maanden Sportcentrum Morgen-Fit gaan uitbreiden en verbouwen!

Zlim Studio

Op de bovenverdieping van onsĀ  sportcentrum starten we een zogenaamde Zlim-studio. Deze Zlim-methode is gebaseerd op doelgericht bewegen in warmtecabines gecombineerd met ozontherapie en gezond eten. Deze (al dertig jaar bewezen!) methode werkt gericht aan plaatselijke figuurcorrectie en huidverbetering door middel van een laag-intensieve training, met een hoog-intensief resultaat.

Fitness

Beneden zullen de ontvangstruimte, de fitness, de kleedkamers en douches een complete metarmorfose ondergaan.

Wanneer

Zoals het er naar uit ziet, starten we eind september met de verbouwing, die in het begin van december afgerond is. De Zlim-studio opent in de eerste week van 2017 haar deuren.

Bereikbaarheid

De fitness-ruimte blijft bereikbaar en toegankelijk. Het kan zijn jullie een korte periode via de nooddeur (over het schoolplein) naar binnen gaan en dat er enkele dagen geen kleedkamer beschikbaar is. Hierover lichten we jullie tijdig in.

Informeren

We zullen jullie gedurende deze periode steeds op de hoogte houden van de voortgang van de verbouwing door middel van nieuwsbrieven, facebook-berichten en de website.

Enthousiast

Wij zijn erg enthousiast over de plannen en kunnen niet wachten om jullie in ons vernieuwde sportcentrum te ontvangen. Helaas kunnen we niet voorkomen dat jullie, als klanten, hier de komende maanden enige overlast van ondervinden. Hiervoor vragen we begrip.

Vragen?

Stel ze gerust! Wij staan jullie graag te woord over ons nieuwe concept en de verbouwing!

 

Vriendelijke groet,

Team Sportcentrum Morgen-Fit